2e in de categorie Beste Bouwer 2022!

Aannemersbedrijf Kuipers Langeveen 2e in categorie Beste Bouwer 2022

Wij als Aannemersbedrijf Kuipers kunnen met trots zeggen dat we 2e zijn geworden als Beste Bouwer 2022. Wij deden mee in de categorie ''Beste Bouwer 2022 (10 - 49 reviews)'' samen met Bajo Bouw & Ijzerwerken en M2 Bouw.

Dit is het 2e jaar op rij dat wij als bedrijf genomineerd zijn voor deze prijs en daar zijn we ook heel erg trots op. De reviews die worden gegeven zijn gebaseerd op de mening van de klant, over hoe het bouwproces precies is verlopen. Bijvoorbeeld hoe was de communicatie en hoe gingen ze met veranderingen om in het proces.

Beoordeling

De beoordeling bij deze verkiezing gaat op basis van: Orde en netheid,, Afspraken nakomen, Vakmanschap, Advies, Communicatie en Prijs/kwaliteit. Wij als bedrijf hebben een beoordeling gekregen van een 9,7. Wij als bedrijf mogen dus ook terugkijken op een mooi en geslaagd jaar.


Verkozen tot Beste Bouwer 2021!

Aannemersbedrijf Kuipers verkozen tot Beste Bouwer 2021

Fons Meijer neemt namens Aannemersbedrijf Kuipers Langeveen de prijs van Beste Bouwer 2021 in ontvangst. “Wij zijn bijzonder trots dat we uit duizenden bedrijven zijn gekozen als Beste Bouwer van Nederland en daar bedank ik al onze medewerkers en partners voor.    

De klant beoordeelt ons met mooie cijfers en positieve feedback omdat we uitgebreide aandacht hebben voor onze klanten en zorgen voor duidelijke communicatie, vooraf, tijdens en na het bouwproces. De samenwerking met onze partner Brummelhuis stelt ons in staat om onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Er komt in het bouwproces natuurlijk ontzettend veel informatie op klanten af en als je dat beseft, begrijp je dat je hen mee moet nemen in het proces. Want zoals wij bij Kuipers altijd zeggen: ‘Aandacht maakt alles mooier!’.            

En dat is precies hoe wij werken. We nemen de klant aan de hand, van het ontwerp in ons Bouwinspiratie Centrum in Deventer tot de uitvoering op locatie. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door ons professionele en enthousiaste team, dat veel plezier in het werk heeft.   En als de sfeer binnen het bedrijf goed is, dan is de sfeer naar de klant ook goed. Daar doe je het als bedrijf uiteindelijk allemaal voor.”