Trots op onze vakmensen

Aannemersbedrijf Kuipers is een bouwbedrijf met uitstekende vakmensen in eigen dienst. Wij bouwen zowel voor particulieren als bedrijven kwalitatief hoogstaande woningen tegen scherpe prijzen. Om de kwaliteit van het bouwproduct en het bouwproces te kunnen blijven verbeteren, investeren wij steeds in de kwaliteit van onze organisatie. Door opleiding en instructie van personeel, het vastleggen en verbeteren van onze werkprocessen en het werken met goed onderhouden en modern materiaal. Naast de woningbouw zijn wij ook actief in de utiliteitsbouw en agrarische sector. Op bestelling vervaardigen wij veel houtwerk in onze werkplaats. Door onze samenwerking met architectenbureaus zijn wij in staat ongeveer 200 standaard woningontwerpen aan te kunnen bieden. Van al deze woningtypen hebben wij documentatiemateriaal voorhanden. Op verzoek zullen wij u graag nader informeren. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in het oosten en noorden van het land. Maar ook in andere regio’s kunt u ons geregeld tegenkomen.


Onze Keypoints

  • Aandacht voor de klant; voor, tijdens en na het bouwproces
  • Flexibel en deskundig personeel
  • Duurzaam - Betaalbaar - Kwaliteit
  • Helderheid - Openheid - Duidelijkheid
  • Betrouwbare partner

Onze Keurmerken

Aannemersbedrijf Kuipers is een Erkende Hoofdaannemer, aangesloten bij het Nederlands Verbond van Onderaannemers in de Bouwnijverheid (Bouwend Nederland) en Woningborg. Indien onze klant dat vraagt werken wij graag samen met de vereniging Eigen Huis.
Woningbouw

Aannemersbedrijf Kuipers; uw aangewezen partner voor de bouw. Onze  bouwmethode kent een aantal voordelen. Bijvoorbeeld biedt het de mogelijkheid om de meest uiteenlopende aanpassingen uit te voeren. Door een uitgekiende planning en het grote vakmanschap van onze medewerkers zijn wij in staat projecten in een kort tijdsbestek te voltooien. Aannemersbedrijf Kuipers past uitsluitend materialen toe die speciaal zijn geselecteerd op toepasbaarheid en duurzaamheid.

 

Utiliteitsbouw

De bouwactiviteiten bestaan hoofdzakelijk uit traditionele bouw en komen veelal voort uit de particuliere markt, architecten en vaste klantenkring. Hieruit komen de meest uiteenlopende opdrachten voort, waarbij te denken valt aan zeer luxe landhuizen met parkeerkelders, zwembaden en ingewikkelde dakconstructies. Tevens worden er kantoren met bedrijfshallen, winkels, scholen en horecabedrijven gebouwd.

 

Verbouw

In de loop der jaren hebben we een prima naam opgebouwd als het gaat om verbouwingen en renovatie werkzaamheden. Vele opdrachten hebben wij tot nu toe ontvangen. Van het vervangen van dakpannen, het plaatsen van een dakraam, het plaatsen van een erker tot aan zeer complexe verbouwingen, waarbij de woning totaal opnieuw werd opgebouwd met oude materialen: niets is te veel gevraagd. Mede door onze eigen modern uitgeruste timmerwerkplaats, zijn wij in staat de wensen van ons klant te realiseren.


Sinds 1964

Betrouwbaar vanaf de start.

Aannemersbedrijf Kuipers stond vanaf de oprichting bekend als betrouwbare bouwpartner in de regio Twente. Aannemersbedrijf Kuipers is op 24 juni 1964 opgericht door Dhr. A.J. Kuipers. Het kantoor was gevestigd aan huis en de machinale houtbewerking vond plaats in een schuur in het buitengebied van Langeveen (Gemeente Tubbergen). Het bedrijf startte met 6 personeelsleden. De eerste bouwopdrachten waren fundaties voor houtskelet woningen, scholen en de bouw van schuren. In verloop van tijd werden er echter ook woningen gebouwd. Belangrijke opdracht in de beginperiode was een kantoor met bedrijfspand voor de lijndienst Holland – Twente. Begin jaren ‘70 werd er tevens veel gebouwd voor de agrarische sector. 

In 1989 bestond het bedrijf 25 jaar en vond de opening van het nieuwe kantoorgebouw plaats, deze is vanaf toen samengevoegd aan de werkplaats.

Per 1 maart 2000 is de heer A.J. Kuipers teruggetreden en heeft hij gebruik gemaakt van de VUT-regeling. In 2004 vond het 40 jarig jubileum plaats. De werkplaats werd in dit jaar ook uitgebreid met een hal voor opslag van materiaal en materieel. Het felbegeerde kwaliteitseis KOMO-keurmerk voor de werkplaats werd behaald. In 2014 was het 50 jarig jubileum.

Overname door Fons Meijer.

Huidig directeur Fons Meijer was al sinds 1988 werkzaam bij Aannemersbedrijf Kuipers. Hij trad in 1997 toe tot de directie en nam het bedrijf in 2014 over.