De unieke beleefplek als je een woning laat bouwen.

In het Bouwinspiratie Centrum beleef je zelf en weet je precies wat je laat bouwen. Op een dag, op een inspirerende plek voor oriëntatie, presentatie van bouwmaterialen, advisering en complete begeleiding.


Oriëntatie, advies en begeleiding onder één dak. 

Het Bouwinspiratie Centrum is een nieuw en uniek concept om een woning te bouwen. Het complexe en tijdrovende aanloop- en bouwtraject is verleden tijd. Alles wat er bij een huis bouwen komt kijken vind u nu onder één dak. Van oriëntatie, schetsontwerp en bouwtekening, inspiratie en materiaalkeuze tot advies en begeleiding. Alles kan, kom het zelf beleven!


Bouw slim georganiseerd je huis.

Met het Bouwinspiratie Centrum spelen we in op de groeiende wens van de huizenkoper: maak de hele gang van zaken eenvoudiger, comfortabeler en sneller. Dit nieuwe concept biedt de mogelijkheid om alle keuzes bij één partij te maken, die het hele proces organiseert en begeleidt. Van materiaalkeuze en advies over alle onderdelen van uw woning, tot en met de bouw zelf.


Samenwerking

Het Bouwinspiratie Centrum is een initiatief van drie nauw samenwerkende bouwpartners, die in Nederland al jarenlang klant- en kwaliteitgericht aan de weg timmeren. Het gezamenlijke DNA: topkwaliteit leveren en uw individuele droomwensen waarmaken.


Bouwinspiratie centrum

Woningen bouwen kan voortaan sneller, leuker en beter met ons nieuw en uniek alles onder één dak concept. Klik op het logo hieronder voor meer informatie!

Bezoekadres

Maagdenburgstraat 18, 7421 ZS, Deventer